Naročilnica

..Tim Etchells

ASKA v sodelovanju s Festivalom Exodos in Cankarjev dom vas v okviru Refleksij sodobne umetnosti: Seminarja sodobnih scenskih umetnosti vabita, da se prijavite na dvodnevno delavnico:

Tim Etchells
PRAKTIČNA RAZISKOVANJA
Delavnica

23. in 24. april 2011
10.00 – 17.00
Cankarjev dom, M3/M4

 
time2008_143hg.jpg

Umetnik Tim Etchells predstavlja metode za generiranje materiala in pristope k performansu, pri čemer črpa iz svoje samostojne prakse v različnih kontekstih in iz svojega 26-letnega dela na mestu umetniškega vodje Forced Entertainment.

Delavnica je namenjena mladim gledališkim in plesnim ustvarjalcem ter dramaturgom. Cena delavnice za zunanje udeležence je 40 €. Število udeležencev je omejeno na 14 ljudi. Zaradi omejenega števila mest vas vabimo, da se prijavite čim prej na naslednji e-naslov: jasmina.zaloznik@maska.si

PRIJAVNICA

Tim Etchells (1962) je umetnik in pisatelj, ki živi in dela v VB. Delal je v širokem naboru kontekstov predvsem kot vodja svetovno znane skupine Forced Entertainment in v sodelovanju s paleto vizualnih umetnikov, koreografov in fotografov. Njegovo delo obsega perfromans, video, fotografijo, besedilne projekte, instalacije in leposlovje. Za več informacij obiščite: www.timetchells.com in www.forcedentertainment.com.

Produkcija: Maska
Koprodukcija: Cankarjev dom
Partner: Exodos
Delavnico so omogočili: British Council
Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije
Eureopean Union v okviru "External Actions of the European Union".
 

cankarjev_dom_logo.jpg  exodos_logo.jpg  british_council_logo_beli.jpg  mzk_logo.jpg  eu_logo.jpg

Maska, zavod za založniško, kulturno in producentsko dejavnost
Metelkova 6
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel.: (01) 431 31 22
        (01) 431 53 48
Fax.: (01) 431 31 22
info@maska.si