Naročilnica

Postdramatic fishing

13.09.2006 |

V sodelovanju med revijama Masko in Frakcijo je izšla tudi publikacija 'Postdramatic fishing', ki z daljšimi teksti osmim predstavam očrta teoretski kontekst.

Zbornik prinaša tekste Sergeja Pristaša, Marina Blaževića, Bojane Milohnić, Alda Cvejića, Ane Vujanović, Ivane Ivković, Amelie Kraigher in Roka Vevarja.

Teksti se analitično lotevajo predstav iz Maskine produkcije, ki so pod naslovom Postdramsko ribarjenje gostovale 17. in 18. aprila v Zagrebu (Emil Hrvatin: Miss Mobile, Magdalena Reiter: Forma Interrogativa, Matej Kejžar in Gregor Luštek: Občutno občasno in Gorana Bogdanovskega & Fičo balet: Švic in švarc) ter predstav sodobnega hrvaškega gledališča in plesa, ki bodo maja 03 v okviru letošnjega 9. Exodosa gostovale v Ljubljani.

V sklopu Postdramkega ribarjenja bo tako nastopila skupina Sergeja Pristaša, BAD Co. z Diderotovim nečakom kot parafrazo teksta slavnega razsvetljenca in enciklopedista Diderota, s predastvo Nesigurne priče se bosta ljubljanski publiki predstavila Bobo Jelčić in Nataša Rajković (Teatar &TD), v projektu Solo me (BAD Co.) pa bomo poleg Pravdana Devlahovića po lanskih Mladih levih spet videli Nikolino Bujas Pristaš; v predstavi Private in Vitro (BAD Co.), pa bomo videli Željko Sančanin. – Zbornik Postdramatic Fishing – Attempt on Potentialities of Performance – je izšel v angleščini.

Slovenska izdaja.

Redna cena: 5 EUR
25% popust za naročnike Maske: 3.75 EUR
Cena vključuje DDV. Poštnina ni vključena v ceno.

cela vsebina

Maska, zavod za založniško, kulturno in producentsko dejavnost
Metelkova 6
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel.: (01) 431 31 22
        (01) 431 53 48
Fax.: (01) 431 31 22
info@maska.si